X
Brochure
Onze mantelzorg oplossingen rustig bekijken?
Brochure aanvragen

Over ons

HOME Over ons

Even voorstellen...

Over ons

Welkom bij Mantelzorgwoningpro, waar we al meer dan twee decennia met passie mantelzorgwoningen realiseren. Of het nu gaat om een unieke woning op maat of een hele serie, wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het vak.  

Bij ons staat maatwerk hoog in het vaandel, en we gaan geen uitdaging uit de weg. Ons doel is om u te adviseren en zoveel mogelijk te ontzorgen. Het hele traject rondom de aanschaf van een mantelzorgwoning wordt door ons gecoördineerd, altijd in nauw overleg met u als gewaardeerde klant.

Als compact bedrijf hechten wij waarde aan directe communicatielijnen. Wij streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren tegen eerlijke prijzen. Kwaliteit staat bij ons voorop!  Wilt u een kijkje nemen? Kom gerust eens langs! De koffie staat klaar, en we vertellen u graag meer over onze passie voor mantelzorgwoningen en de mogelijkheden voor uw woning. Tot snel!

VEELGESTELDE VRAGENU kunt heel gemakkelijk bij ons een gratis vergunningscheck aanvragen. Stuur een e-mail en we nemen contact met u op.

Dat hangt af van de grootte en uw wensen pakket. We maken graag een vrijblijvende offerte.

We leveren doorgaans binnen 3 maanden na bouwopdracht.

Dan nemen wij graag de verkoopbemiddeling voor in handen. U wordt geheel ontzorgt bij verkoop van uw mantelzorgwoning.

Enkele voorbeelden

Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk

Brochure

BROCHURE AANVRAGEN

Ontvang meer informatie over onze mantelzorgwoningen.
Vraag geheel vrijblijvend onze brochure aan.

ONTVANG ONZE GRATIS BROCHURE

Brochure aanvragen